Nieuws

Intocht 2023

Hieronder foto's van de intocht van 2023! De prachtige foto's zijn gemaakt door Elske Hazenberg

Glutenvrije Piet

Ook dit jaar loopt er een 'Glutenvrije Piet' mee tijdens de intocht van Sinterklaas. Deze speciale Piet voorziet kinderen met coeliakie en glutensensitiviteit van glutenvrije kruidnoten!

In Nederland moet 1 op de 200 kinderen om medische redenen levenslang een strikt glutenvrij dieet volgen. Ze mogen bijvoorbeeld geen 'gewone' kruidnoten eten en Piet geen hand geven, want van kruimels op zijn handschoen kunnen zij al ziek worden.

De Glutenvrije Piet heeft een duidelijk herkenbare zak voor dit glutenvrije snoepgoed. 

Win echte Fien en Teun knuffelpoppen!

Doe mee met de kleurwedstrijd van AGORA 

Na de intocht van Sinterklaas op zaterdag 18 november staan Fien & Teun in AGORA met hun voorstelling 'Het Sinterklaasfeest'.

Het liefste boertje Teun en boerinnetje Fien krijgen wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met jou de allerleukste Sinterklaasliedjes. Deze voorstelling begint om 16:00 uur.

Download de kleurplaat en print hem uit. Pak je stiften of kleurpotloden en ga aan de slag. Ben je klaar, dan lever je de kleurplaat in bij de brievenbus van AGORA (zit bij de ingang van AGORA). Of stuur hem per post naar AGORA – Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad. Meedoen kan tot zaterdag 11 november. Op maandag 13 november maakt AGORA de winnaar bekend via e-mail.


Vrijwilligers gezocht!

Wil jij ons helpen tijdens de Sinterklaasintocht op zaterdag 18 november 2023? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zijn op zoek naar mensen die bijvoorbeeld als piet, ondersteuner of schminker willen helpen. 

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers kunnen wij van de Sinterklaasintocht een geweldig feest maken! 

We zijn ontzettend blij met de enorme hoeveelheid aanmeldingen! Het aanmeldformulier is daarom niet langer beschikbaar. Wil je volgend jaar graag meedoen? Stuur ons dan een berichtje via info@sintlelystad.nl  

Intocht 2022

VOLG ons

Volg de Sinterklaasintocht in Lelystad ook via Instagram!